preskoči na sadržaj
SQL server 2005

SQL Server 2005, Microsoftovo rješenje nove generacije za obradu i analizu podataka, veliki je korak naprijed. Donosi brojne promjene koje pružaju povećanu sigurnost, skalabilnost i snagu i čine ga kompletnim rješenjem za rad s podacima. Kada se koristi na pravi način, SQL Server 2005 može pomoći organizacijama svih veličina da upravljaju podacima na brži i bolji način.

Programiranje SQL Server 2005 je knjiga koju morate imati da biste svladali brojne detalje upotrebe novog alata za rad s bazama podataka. Napisan za čitatelje svih razina znanja, ovaj udžbenik ne zahtijeva poznavanje SQL Servera 2000, jer se programiranje SQL Servera 2005 u gotovo svakom dijelu razlikuje. Budući da objašnjava sve detalje programiranja SQL Servera 2005, ovaj priručnik je idealan izvor znanja za programere sa malo ili nimalo iskustva u SQL programiranju, ali i odličan alat za iskusne programere koji se spremaju za uvođenje novih programskih modela koje donosi SQL Server 2005. Posebice, Programiranje SQL Server 2005 je knjiga iz koje ćete naučiti nove programske značajke koje se odnose na RDBMS.

Neke od tema uključuju: Upotrebu CLR sklopova .NET kostura za izradu SQL Server objekata kao što su pohranjene procedure i okidači; Upotrebu SMO objekata za izradu, mijenjanje, brisanje i ostale operacije sa bazama podataka, tablicama i drugim SQL Server objektima; Svladavanje izgradnje izvornih Web usluga; programiranje SQL Server 2005 udžbenik je koji obuhvaća i teme kao što su SQL Server Management Studio, poboljšanja jezika T-SQL, korisnički definirane funkcije, XML tip podataka, SASS, SSIS, SSRS, usluge obavještavanja, posrednik suluga, RMO, SQL Server Agent i SQL Server Mobile Edition.

Knjigu možete preuzeti ovdje.

| 11. 11. 2010. u 10:08 sati | RSS |

preskoči na navigaciju