preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
UVJETI KORIŠTENJA

Svi sadržaji i fotografije objavljene na e-Knjižnici portalu vlasništvo su CARNeta. Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s ovog weba obavezno je navesti izvor i objaviti link na CARNetov web (pr. preuzeto s e-knjižnica.carnet.hr). Bilo kakvo reproduciranje ili distribucija slika i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava. CARNet nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih kao niti za sadržaj stranica vanjskih linkova. CARNet ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba. CARNet zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

| 11. 11. 2010. u 10:39 sati | RSS |

preskoči na navigaciju