preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 3. 10. 2014. u 08:21 sati | RSS | print | pošalji link |
03/10

2014

233. broj PC Chipa

Na kioscima i u e-Knjižnici dostupan je novi broj PC Chipa. U najnovijem broju PC Chipa ekskluzivno donosimo pregled best buy Android telefona sa većim ekranima. Što se isplati kupiti i što odabrati?

Pročitajte i sve novosti vezane uz najnoviji iPhone 6, ponajbolje aplikacije prilagođene phabletima, reportaže sa Intelovog Developer Foruma iz San Francisca i IFA sajma iz Berlina, te vrlo zanimljivu temu koja se bavi računalima u ulozi igraćih konzola. Od pojedinačnih testova uređaja izdvajamo Samsung S5 mini, Asus Transformer TF103C, najbolji gamerski monitor Asus PG278Q i trenutno najbržu grafičku karticu Nvidijinu GTX 980.


preskoči na navigaciju