preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 4. 11. 2014. u 10:56 sati | RSS | print | pošalji link |
04/11

2014

234. broj PC Chipa

Na kioscima i u e-Knjižnici dostupan je novi broj PC Chipa. U novom broju PC Chipa donosima ekskluzivan prikaz najboljih kompaktnih pametnih telefona visoke klase, veliki usporedni test najboljih gamerskih miševa, a posebno smo se pozabavili i najnovijom verzijom Androida poznatijom kao Lollipop.

Od ostalih tema možete pročitaai kako najjednostavnije izraditi prvi, vlastiti web portal, te koje su najbolje aplikacije za lako i brzo tipkanje na pametnih telefonima. Od pojedinačnih testova izdavajamo Samsungove Note 4 i Galaxy Alphu, Sonyevu Xperiu Z3, test najtanjeg telefona na svijetu pod imenom NGM Forward 5,5, kao i detaljan prikaz najnovijeg Panasonicovog 58-inčnog Ultra HD televizora.


preskoči na navigaciju