preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 6. 2. 2015. u 09:41 sati | RSS | print | pošalji link |
06/02

2015

236. broj PC Chipa

Na kioscima i u e-Knjižnici dostupan je novi broj PC Chipa. U novom broj možete pročitati koji su najbolji phableti, odnosno pametni telefoni s velikim ekranima te pogledati veliki usporedni test višefukcijskih pisača te detaljan izvještaj sa sajma CES u Las Vegasu. U novom PC Chipu govorimo i o VPN tehnologiji i prednostima njenog korištenja te posebno ističemo zanimljiv detaljan vodič kroz programiranje za početnike.

Od pojedinačnih testova izvajamo prikaz Motorolinog pametnog sata Moto 360, najnovije Nvidijine grafičke kartice GTX 960 i HTC-ovog pametnog telefona Desire Eye.


preskoči na navigaciju