preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 18. 3. 2015. u 11:00 sati | RSS | print | pošalji link |
18/03

2015

237. broj PC Chipa

Na kioscima i u e-Knjižnici dostupan je novi broj PC Chipa. U novom broju PC Chipa pročitajte koji su ponajbolji prijenosnici za igranje i multimediju, a donosimo i veliki usporedni test SSD-ova kapaciteta od pola terabajta. Ukoliko vas muče stari upravljački programi možete pročitati na koji način ih najlakše i najjednostavnije osvježavati, kako bi uvijek imali najnoviju verziju.

Od ekskluzivnih testova donosimo prikaz HP-ovog gamerskog prijenosnika Omen, Huaweievog phableta Mate 7, Lenovovog hibridnog prijenosnika Miix 3 i Acerovog prijenosnika TravelMate 645 koji je jedan od prvih prijenosnika na domaćem tržištu temeljen na petoj generaciji Intelovih procesora Core poznatijoj pod nazivom Broadwell.


preskoči na navigaciju