preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 3. 6. 2015. u 07:42 sati | RSS | print | pošalji link |
03/06

2015

241. broj PC Chipa

U novom broju PC chipa donosimo veliku temu koja uključuje najnovije i najzanimljivije pametne telefone srednje klase. Ukoliko ste htjeli pribaviti novi telefon naprednih mogućnosti po povoljnoj cijeni onda obavezno pročitajte što se nudi na tržištu.

Također izdvajamo veliki usporedni test najnovijih prijenosnih računala sa Broadwell procesorima koji donose bolji omjer performansi i potrošnje energije uz značajno unaprijeđenu grafiku.

Svakako pročitajte i veliku temu o Torrent klijentima i svemu vezano uz to, kao i ekskluzivni vodič kako napraviti svoj vlastiti NAS server.

Od pojedinačnih testova izdvajamo HTC-ov telefon visoke klase One M9, vrhunsko Lenovovo All in One računalo A740, LG-jev 34-inčni monitor i MacBook Pro Retina u 13-inčnoj verziji.


preskoči na navigaciju