preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 7. 7. 2015. u 10:01 sati | RSS | print | pošalji link |
07/07

2015

242/243. broj PC Chipa

U novom broju PC Chipa pročitajte koji su trenutno ponajbolji tableti od 8 ili 10 inča. Od najnovijeg iPada do ponajboljih Android tableta, sve je tu! Ukoliko spadate pak u one željne avanture donosimo i atraktivan test akcijskih kamera koje vam omogućavaju da u ovo ljetno vrijeme na odgovarajući način zabilježite svoje vratolomije.

Pročitajte također opsežan usporedni test vodenih hlađenja, kao i na koji način se na moru spojiti na Internet. Od pojedinačnih testova uređaja izdavajamo ekskluzivan prikaz najnovije grafičke kartice Radeona Fury X, LG-jevog flagship telefona G4, Sonyvog tableta Z4, kao i Toshibinog Kirabooka.
 


preskoči na navigaciju