preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 3. 9. 2015. u 15:40 sati | RSS | print | pošalji link |
03/09

2015

244. broj PC Chipa

U novom broju magazina PC Chip pročitajte na koji način funkcionira tehnologija 3d ispisa, te kako će ova tehnologija promijeniti naše živote u budućnosti. Donosimo i veliku usporedbu najnovijih grafičkih procesora iz suprotstavljenih tabora AMD-a i Nvidie.

Za sve one koji planiraju nadograditi nešto starije računalo, zanimat će ih najnoviji Intelovi procesori Skylake, a u novom broju donosimo ekskluzivan test 6700K varijante. Nismo zaboravili ni Windows 10, pa možete pročitati što donosi najnoviji Microsoftov operativni sustav. Na kraju pozabavili smo se zanimljivim tehnološkim novotarijama u obliku uređaja za virtualnu stvarnost, poput Oculus Rifta, te njihovom primjenom u modernim igrama.


preskoči na navigaciju