preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 2. 10. 2015. u 09:50 sati | RSS | print | pošalji link |
02/10

2015

245. broj PCChipa

U najnovijem broju ekskluzivno i jedini u regiji donosi testove prvih prijenosnika temeljenih na najnovijih hardverskim platformana AMD Carizzo i Intel Skylake. Donosimo i usporedni test mainstream prijenosnika koji nikad nisu nudili bolji omjer cijene i mogućnosti.
 

Ultra HD televizori su sve pristupačniji i popularniji. Stoga smo testirali neke od ponajboljih modela Ultra HD televizora na domaćem tržištu. Ukoliko vas pak zanima nadogradnja računala donosimo usporedni test Z170 matičnih ploča za najnovije Intelove procesore Skylake. Provjerili smo također što nudi najnoviji Office 2016 paket, zašto i koje podatke o vama bez vašeg znanja prikuplja Windows 10, a donosimo i sve detalje o najnovijem iPhoneu. Za kraj izdvajamo super ekskluzivan test najnovijeg Samsungovog S2 tablet koji neodoljivo podsjeća na iPad.


preskoči na navigaciju