preskoči na sadržaj
e - Knjižnica
e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Kako pristupati sadržaju?
Da bi pristupili, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.

Pitanja i kontakti
Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku na adresu:

 
 
| 8. 12. 2015. u 13:59 sati | RSS | print | pošalji link |
08/12

2015

247. broj PCChipa

U 247. broju PC Chipa pročitajte koji su najbolji pametni telefoni u 2015.godini. Od Appleovog iPhonea 6s , Samsungovog S6 pa sve do Sonyeve Xperia. Donosimo detaljan pregled najboljih telefona na tržištu. Imali smo priliku isprobati trenutno najinovativniji VR headset HTC...
 

...Vive koji HTC razvija u suradnji sa Valveom. Je li ovo ultimativni VR uređaj za gamere? Ukoliko vas zanimaju nove tehnologije donosimo priču o zakrivljenim ekranima ma monitorima, televizorima, pametnim telefonima. Čini se kako je vrijeme ravnih ekrana prošlost. Za sve one koji žele naučiti programiti pročitajte opsežnu i detaljnu školu programiranja u programskom jeziku C. Od pojedinačnih testova uređaja izdvajamo iPhone 6s Plus, HP Spectre x360, Acer V17 Nitro VN7-792G, Meizu M2 Note, BenQ SW2700PT. Razgovarali smo sa predsjednikom uprave Terrakoma, dosada relativno nepoznatog telekom operatora koji se hrabro upustio u tržišnu borbu sa velikim igračima.


preskoči na navigaciju